13. Nádházi Lajos

lajos.jpg

Ezek már itt a COOL LIST HUNGARY hűvösséggel fedett bércei, ahol a főszereplők olyan sokoldalúak, hogy egymással is alig tudnak lépést tartani. Lajos nemcsak feltűnűen COOLképű, hanem:

  1. A Headshotboyz duó tagjaként már akkor felrobbantotta a tánctereket és megjárta a COOL LIST HUNGARY-t, amikor sokan az idei helyezettek közül még meg sem születtek.
  2. Fort Madeline-ként olyan zenéket csinál, hogy a Resident Advisornál hónapok óta nem tudják egyetlen stílusba sem besorolni.
  3. A i w A néven olyanokat, hogy a Resident Advisornál feladták, és felkínálták neki a kúlszerkesztői pozíciót.
  4. Lil Sagittariusként megmutatta, nemcsak a lábakat és a seggeket, hanem a szíveket is meg tudja hódítani.
  5. Ő a Nighdrive partisorozat agya, az ő kifogáshatatlan ízlésének köszönhetően gyűlnek össze hónapról hónapra Budapest legcoolabb arcai egy kis közös röfögésre és outfit-felmérésre.

Sorolhatnánk tovább, de akkor nem tudnánk megmagyarázni, miért nem Lajos van a COOL LIST HUNGARY 2016 első húsz helyén...

2016. december 08. - Dr. Cool Phd.

A bejegyzés trackback címe:

https://cool16.blog.hu/api/trackback/id/tr3712032567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása