25. Romper Luca

romper_luca.jpg

Luca, vagy ahogy angol nyelvterületen írják, Looca, ami visszafelé nem más, mint A COOL! Csoda, hogy ilyen névvel, ilyen fiatalon a legkúlabbak közé került?! Ehhez nem kellett mást tennie, mint elindítani a Romper nevű őrülten COOL feminista oldalt, amivel sikerült jól seggbe rúgnia az itthon még gyerekcipőben járó és legtöbbször taszítóan unalmas feminista szcénát! Pedig a forradalmi hangvételű cikkek itt is megvannak, legyen az egy felháborítóan kúl írás az uniszex parfümökről vagy egy szenvedélyes kiáltvány a melltartók ellen, de Lucának és a crew-nak sikerült ezt olyan gusztusos formában tálalni, amire eddig még senki nem volt képes az erőtlen magyar feminista mozgalomból! Csak remélni tudjuk, hogy egyre többen csatlakoznak ehhez a borzasztóan COOL kezdeményezéshez, mert ha a feminizmus tud ilyen supersexy és dögös lenni, akkor csak annyit tudunk mondani, hogy SIGN US IN, BITCHES!

2016. december 07. - Dr. Cool Phd.

A bejegyzés trackback címe:

https://cool16.blog.hu/api/trackback/id/tr3812029481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Huffnágel Pista · http://www.huffnagelpista.com 2016.12.13. 01:31:28

Pista bácsi levelesládája - HALP! Beleszerettem egy MGTOW srácba. Mit tegyek? #feminizmus #férfiholokauszt #huffnagelarmy www.huffnagelpista.com/halp-beleszerettem-egy-mgtow-sracba.html
süti beállítások módosítása