A Coolzervatív Fordulat éve - ITT A COOL LIST HUNGARY 2016!

Sziasztok COOL-boyok és COOL-girlök! Ismét eltelt egy újabb esztendő, és ahogy már megszokhattáttok, december elején itt a számvetés ideje. Most kiderül, a több száz esélyes közül ki volt az 50 legkúlabb honfitársunk, akinek jutott hely a COOL LIST HUNGARY 2016-on!

2016 nagyon fontos év volt a COOL és a világ történelmében egyaránt. Idén annyi minden történt, hogy az ember csak kapkodta a fejét, és a legkúlabb híroldalak is alig tudták követni az eseményeket. Na de aki cool, az éppen azért cool, mert egy lépéssel a tömeg előtt jár. Meghalt David Bowie és Prince? Hát őszintén sajnáljuk, de azért a COOL LIST HUNGARY 2016-on jónéhányan vannak, akik bármikor felvették volna velük a versenyt.

Sokan beszéltek az utóbbi hónapokban arról, hogy a világ egy új korszakba érkezett, a posztvalóság korszakába, amikor már nincs is igazság, csak vélemények, és mindent elborítanak a Facebookon terjedő álhírek. Mi, akik már lassan egy évtizede kövejük a legkúlabb trendeket, azonban pontosan látjuk, hogy a COOL továbbra is objektív tény és valóság, amit nem lehet álhírekkel kétségbe vonni vagy elhomályosítani.

NINCS OLYAN, HOGY POSZTCOOLSÁG. CSAK COOL VAN.

Szóval nem félni kell az újdonságoktól, hanem példát venni például Nagy-Britanniáról, ahol azért tudnak egyet és mást a hűvös COOL-ról, és idén pont azt tették, ami a COOL LIST HUNGARY-re kerüléshez mindig is kellett: kiléptek a tömegből és megtalálták a saját stílusukat.

Nem számít, hogy séf, DJ vagy modell vagy, ebben a gyorsan változó világban is ott a helyed a legkúlabbak közt. Menj a saját fejed után, és ne hallgass a károgókra. Ha Donald Trump lehetett amerikai elnök, miért pont TE ne lehetnél ott a COOL LIST HUNGARY 2017 csúcsán?

A POLITIKAI KORREKTSÉGNEK VÉGE. KÖVETKEZIK A POLITIKAI KÚLREKTSÉG KORSZAKA!

2016. december 04. - Dr. Cool Phd.

A bejegyzés trackback címe:

https://cool16.blog.hu/api/trackback/id/tr4912022291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spiritmonger 2016.12.06. 23:52:16

Kedves Dr. Cool Phd!
Árulj el nekem valamit, hogy mégis, kik ezek az emberek?
Mitől kúlabbak azoknál, akik többet tettek le az asztalra, és ennek ellenére nincsenek fenn a listán?
Gondolok itt azokra, akik valós tudományos-, művészeti-, sport- vagy éppen munkateljesítménnyel rukkoltak elő az önmagáért lévő kúlságon túl.
kérlek, ne hagyj a sötétben elveszve, hadd tudjam meg, hogy mi az a kúlság?

quadcore 2016.12.10. 02:18:14

@Spiritmonger: Én is minden évben elhűlve nézem ezt a listát, nem tudom hogy paródia ez, de ahhoz hogy paródia legyen, minden évben felkerül 1-2(!), nem több, valóban normális, valamit az asztalra letett ember. Ezek szerint komolyan gondolják, hogy ezek a senkik kúlok. Kedvencem most így a listát hirtelen átfutva az 1. helyezett, aki azt tudja, hogy van egy Instagram oldala, meg a nem tudom hányadik helyezett, aki pizzaszakács.
süti beállítások módosítása